Zojuist kreeg ik een mooi aanbod. Ik kan meer privacy krijgen als ik van een gratis dienst overstap naar een betaalde dienst. Ik heb het meerdere keren gelezen, maar het stond er echt!

In dit geval ging het om “Prezi”, een presentie programma waar je werkelijk mooie dingen mee kunt maken. Hun gratis dienst is openbaar en iedereen kan je presentatie zien. Wil je dit afschermen met een wachtwoord, dan kan dat, maar dan moet je daar wel voor betalen.

Ik vind dit opmerkelijk. Het zou enorm lachen zijn als Facebook, Google en alle andere bedrijven die gegevens van je onttrekken deze zelfde insteek zouden kiezen. Windows 10 nog zo eentje.

“Maak nu je gratis Facebook account aan. Kies je voor de betaalde optie 1 dan zijn je gegevens alleen zichtbaar voor vrienden, kies je optie 2 dan stoppen wij met het delen van jouw gegevens, kies je voor optie 3 (duurste) dan stoppen we met het verzamelen van jouw gegevens.”

Ik zou zeggen: ga massaal aandelen Facebook kopen, de goudmijn is geopend!

Gepubliceerd door Jos van Spelde

Jos van Spelde heeft in 6 jaar tijd een internationaal verkoopnetwerk opgezet met 35000 verkopers. Het resultaat was een miljoenen omzet. Zes mensen zijn daardoor miljonair geworden. Door zijn begeleiding van ondernemers via individuele gesprekken en groepstrainingen kwamen velen tot geweldige inzichten en resultaten. Hij heeft een passie voor marketing en netwerken. www.jvsmarketing.nl

Laat een reactie achter