Het nieuwe verdienen! De oplossing.

Als een van de onderstaande zaken je aandacht heeft, dan geeft het webinar dat ik samen met Tom Lassing geeft mogelijk een oplossing.

Te weinig inkomen uit loondienst

Rem op Carrière

Stop op persoonlijke ontwikkeling

Weinig waardering

Uitbuiting als ZZP

Vastzitten in het leven

Ervaring beperking van vrijheid

 

Je bent niet de enige. Er zijn er velen en het worden er nog veel meer. Mensen die gewoon weg niet tevreden zijn met hoe hun leven er nu uitziet en gaat. Maar kan het anders?

Wie Tom en mij kennen weten dat er nu een oplossing komt, anders zouden we er niet over beginnen. Dat is een oplossing die niet zomaar uit de lucht komt vallen, ook geen moderne kreet over hoe het allemaal anders zou moeten of zou kunnen, maar gewoon onze eigen ervaringen die uitgegroeid zijn tot een groot succes.

Vele jaren geleden stonden we beide voor hele moeilijke uitdagingen in ons leven. De gewone wegen waren niet meer toereikend en we moesten gewoon iets anders gaan doen om verder te komen in ons leven. Aan ambitie ontbrak het niet maar we konden ons een gok of zomaar iets gaan doen of ondernemen ons niet permitteren. Onafhankelijk van elkaar zijn we toen gaan kijken wat nu werkelijk onze mogelijkheden waren.

Over dit onderwerp gaat het webinar van donderdag aanstaande.
Het nieuwe verdienen gaat over je werkelijke mogelijkheden en ook over de oplossing die wij vonden en ons als ondernemer bij elkaar heeft gebracht.

Gaan we miljoenen weggeven? Niet in cash wel in rijkdom in de vorm van jouw eigen leven weer door jou zelf laten beheersen / beheren in plaats van achter de feiten aanlopen, financieel het ene gat met het andere vullen of stilstaan in je ontwikkeling.

Het webinar geven wij gratis als dank voor wat het ons in ons leven gebracht heeft.

We gaan je naast het webinar, als je daar interesse in hebt, precies laten zien hoe we alles vorm gegeven hebben en hoe we het succes mogelijk gemaakt hebben. Dat doen we op donderdag 10 december in Best. (noteer alvast in je agenda, je ontvangt de persoonlijke uitnodig na afloop van het webinar)

 

Registreer met als referentienaam: “onderneemhetonline”, zo kunnen we je persoonlijk begeleiden.

https://webonline.clickwebinar.com/lifestyles/register

p.s. Op de registratiepagina spreken we over een Canadees bedrijf dat Lifestyles heet. Wil je onze persoonlijke verhalen daarmee nu al lezen?

Tom Lassing: http://myintrasite.com/lassing

Jos van Spelde : http://myinrasite.com/euro

 

Gepubliceerd door Jos van Spelde

Jos van Spelde heeft in 6 jaar tijd een internationaal verkoopnetwerk opgezet met 35000 verkopers. Het resultaat was een miljoenen omzet. Zes mensen zijn daardoor miljonair geworden. Door zijn begeleiding van ondernemers via individuele gesprekken en groepstrainingen kwamen velen tot geweldige inzichten en resultaten. Hij heeft een passie voor marketing en netwerken. www.jvsmarketing.nl

Laat een reactie achter