Waar liggen het komende jaar de kansen voor (online) ondernemen?

Als je de diverse bronnen mag geloven dan komen ze allemaal met technische oplossingen. Geen van allen komen ze met een concreet verdienmodel. En dat is op zich toch opmerkelijk te noemen. Als de economie aan zou trekken, dan zou je toch verwachten dat er een beweging komt richting het geld verdienen. Helaas is de angst dat het niet zo is zo groot dat niemand een uitspraak durft te doen over waar je het komende jaar geld mee kan verdienen.

Wij doen dat wel. Enkele maanden geleden zagen we een omslag ontstaan. Het waren weer wat puzzelstukjes die bij elkaar vielen.
Wil je weten hoe of wat, dan bekijk de opname van ons webinar maar eens. Daar vertellen we over wat er gaande is.

Conclusie:
Affiliate- en netwerkmarketing zijn twee verdienmodellen die het komende jaar hoge ogen gaan gooien.

Affiiate marketing:
– adverteren met minder risico’s, opbouw van gebruikersnetwerk, lage kosten, technisch al bestaande systemen, bewezen verdienmodel.

Netwerkmarketing:
– consumenten netwerken, ruime marges op producten, herhalingsaankopen, hoge service, individueel advies

In de maand januari gaan we weer diverse mensen opleiden op het gebied van affiliate marketing.
Zaterdag 16 januari: “super affiliate”
Hoe verdien je een goed inkomen als affiliate. Zonder investering in producten en diensten toch geld verdienen. Theorie en praktijk waarin je ook leert om websites en landingspagina’s te maken.
Kijk hier voor de info

Zaterdag 23 januari: “affiliate netwerk”
Hoe bouw je een eigen affiliate netwerk op. Laat anderen producten en diensten voor je verkopen. Hoe werkt de “achterkant” van affiliate marketing? In deze cursus ontvang je alle theorie en praktijk, inclusief het werken met een eigen affiliate software programma.
Kijk hier voor de info

Gepubliceerd door Jos van Spelde

Jos van Spelde heeft in 6 jaar tijd een internationaal verkoopnetwerk opgezet met 35000 verkopers. Het resultaat was een miljoenen omzet. Zes mensen zijn daardoor miljonair geworden. Door zijn begeleiding van ondernemers via individuele gesprekken en groepstrainingen kwamen velen tot geweldige inzichten en resultaten. Hij heeft een passie voor marketing en netwerken. www.jvsmarketing.nl

Laat een reactie achter