Netwerkers

Wie vormt de verbinding tussen vraag en aanbod? Dat zijn de netwerkers! Binnen online ondernemen vormt dit een aparte groep. Ze weten niet alleen om zelf geld te verdienen met directe acties, maar ook nog eens verbanden te leggen die leiden tot meerdere bronnen van inkomsten. Dit is binnen online ondernemen een steeds groter wordende groep. Ze zetten de gereedschappen (tools) in om hun doelen te bereiken en weten hoe ze hier optimaal gebruik van kunnen maken.

Maar er is veel meer. Een netwerker heeft een, voor velen, vreemde manier van werken. Hij/zij kijkt niet alleen naar eigen financieel gewin, maar kent de kracht van het netwerk en legt een veel groter gedeelte van de verdiensten in “hun” netwerk. De ander geld laten verdienen om er zelf uiteindelijk ook aan te verdienen. Dit vraagt inzicht in de processen die afspelen en vraagt ook vaak een mentaliteitsverandering. Dit gaat niet van de ene op de andere dag. Dit is een optelsom van kennis en ervaring.

Met online ondernemen voor netwerkers wordt informatie en ondersteuning gegeven op het gebied van het bouwen van netwerken die inkomsten blijven genereren. Geen zaken als snel rijk worden en dan weer wegwezen dus.

Via artikelen, informatie en praktijkinfo wordt verder ingegaan op manieren om jezelf als een ondernemer en netwerker te ontwikkelen. De basis artikelen worden hier weergegeven, meer uitgebreide informatie wordt wekelijks via e-mail verstrekt in pdf vorm. Deze is te lezen vanaf ieder medium met pdf reader.

 

 

Laat een reactie achter