Ondernemers

Het blijft lastig om geld te verdienen via het internet voor veel ondernemers. Ze investeren in een website, aangevuld met sociale media pagina’s, en verwachten dat een tweede geldstroom ontstaat. Helaas werkt het voor de meesten niet zo en zijn de resultaten teleurstellend. Ook zijn er een flink aantal ondernemers die wel geld via internet verdienen, maar geen omzet of winstverhoging zien voor hun bedrijf.
Er zijn een aantal voorbeelden te noemen van bedrijven die wel geld verdienen. Dus het zou mogelijk moeten zijn. Vaak zijn dit bedrijven die vanaf de start direct met internet aan de slag zijn gegaan en hun hele verdienmodel daarop gebaseerd hebben. Een veel gehoorde opmerking van andere ondernemers is dat juist dit soort bedrijven “hun” verdienmodel onder druk zetten. Het internet krijgt de schuld.

In online ondernemen voor ondernemers gaan we in op hoe het internet geld voor je op kan leveren. Extra winst dan wel te verstaan. Geen vervanging van de winst uit andere activiteiten. Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden en idee├źn. Gedeeltes daaruit publiceren we op deze website. Volledige artikelen worden wekelijks per e-mail verzonden in de de vorm van een pdf document. Deze kan via elk medium met pdf reader gelezen worden.

Laat een reactie achter