Zelf websites maken is weer terug van weggeweest. Het is veel eenvoudiger geworden door de moderne technieken en bijzonder gebruiksvriendelijk. Veel aanbieders hebben online services die een maandelijks abonnement kennen. Ikzelf werk met Website X5 (Pro) vanaf mijn PC en Laptop. Het programma heb ik gekocht voor een eenmalig bedrag. In het totaal heb ik nu daarmee al een 30 tal websites en landingspagina’s gemaakt. Sommige met een complete webshop, ledenbeheer en zelfs een mobiele app.

Ongelooflijk maar waar.
Ik kreeg net een super aanbieding binnen van het bedrijf Incomedia. Dit zijn de makers van o.a de Website X5 software waarmee je fantastische websites zelf kunt maken op een professionele manier. Ik heb een veelvoud van dit bedrag betaalt. Dus wil je zelf aan de slag met Website X5, dan is dit een aanrader.

Het hele programma Evolution 11 is nu tijdelijk bij hun te koop met 60% korting.

Een tijdelijke aanbieding van het bedrijf Incomedia. Dit zijn de makers van het populaire software pakket Website X5.

Ze geven maar liefst 60% korting op hun Evolution 11 versie.

Let op: de actie loopt tot zondag 30 augustus en er is een speciale code voor nodig.

Via onze website www.allsites.nl kunt u deze code opvragen. Er staat daar ook meer informatie over het gebruik van de software Website X5.

 

Gepubliceerd door Jos van Spelde

Jos van Spelde heeft in 6 jaar tijd een internationaal verkoopnetwerk opgezet met 35000 verkopers. Het resultaat was een miljoenen omzet. Zes mensen zijn daardoor miljonair geworden. Door zijn begeleiding van ondernemers via individuele gesprekken en groepstrainingen kwamen velen tot geweldige inzichten en resultaten. Hij heeft een passie voor marketing en netwerken. www.jvsmarketing.nl

Laat een reactie achter